Bejelentés


Fénypont Esküvőszervező Iroda A feledhetetlen pillanatok megvalósítója

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Kedves Jegyespár!

 

Először is engedjétek meg, hogy gratuláljak Nektek életetek egyik legfontosabb döntéséhez.

Az esküvő az álmok napja. Ez a nap a selymeké, a szalagoké, a virágoké, a gyertyáké, a harmóniáé, a boldogságé, a zenéé, és a nevetésé. Ez a nap a tiétek, amelynek minden egyes mozzanata a ti elképzeléseiteknek megfelelően kell, hogy megvalósuljon, hiszen az emlékeitekben örökké elevenen fog élni. Ez a nap rólatok szól, a szerelmetek ünneplése miatt gyűlnek össze szeretteitek, hogy méltóképpen koronázhassátok meg ezt az emelkedett hangulatú, különleges ünnepet. Abban szeretnék Nektek segítséget nyújtani, hogy ez a várva várt pillanat a megvalósult álmot jelentse számotokra. Igyekszem levenni a lehető legtöbb terhet vállatokról, hogy ti valóban át tudjátok adni magatokat az önfeledt boldogságnak.

Az esküvőszervező feladata nem az, hogy helyettetek döntsön, hanem koordinációs munkája következtében a ti elképzeléseiteket és az általatok megszabott árakat figyelembe véve ajánlja nektek a legmegfelelőbb szolgáltatásokat. Az esküvőszervező munkájáért benneteket semmilyen plusz költség nem terhel, hiszen a szolgáltatóktól kapott jutalék fedezi a munka költségét. Mondhatni, hogy nemcsak a pénztárcátokat kíméli, hanem sok utánajárástól is mentesít benneteket, ezáltal lesz időtök csak azokkal a teendőkkel foglalkozni, amiket még egy esküvőszervező sem tud helyettetek elintézni pl: a vendégek meghívása, az ültetési rend megtervezése, bejelentkezés a polgármesteri hivatalba stb…

Amennyiben úgy gondoljátok, hogy szeretnétek igénybe venni szolgáltatásaimat, szeretettel várlak benneteket egy személyes találkozóra, ahol megismerhetlek benneteket, és elképzeléseiteket az álomesküvővel kapcsolatban. Ezt követően 1-2 napon belül elkészítem az ajánlatomat és forgatókönyvet. Ezzel kapcsolatban semmilyen kötelezettség nem terhel benneteket. Amennyiben valamilyen szolgáltatót szeretnétek szerződtetni, azonnal, ott helyben minden leköthető.

 

2007 tavaszán végeztem esküvőszervező tanfolyamot, és nyáron volt lehetőségem kamatoztatni tudásomat és élesben gyakorolni a tanultakat, ugyanis én is a házasság kötelékébe léptem. Ekkor tapasztaltam meg igazán, milyen fontos is egy szakember jelenléte, hiszen így nekem egy személyben kellett odafigyelni, hogy minden megfelelően elő van-e készítve, s így kevesebb figyelmet tudtam szentelni azoknak a dolgoknak, amikről ez a nap valóban szól.

Ma már tudom, hogy ha valaki segített volna nekem, akkor csupán egy feladatom lett volna: mosolyogni. Hiszen ez a nap a boldogságé, a nevetésé, a határtalan örömé….    

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Hírek
Székszoknyabérlés

Székszoknyáinkat 330-350 Ft/db áron, asztali futóinkat 60 Ft/fő áron tudjátok tőlünk kölcsönözni.

tovább >>Szavazás


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!